Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 03-11-2008, 05:46 PM
çetinler
Guest

Exclamation H ehliyet,özel tertibatlı elden kumandalı otomatik vites elden kumandalı

Engelli ehliyeti almak isteyen kişi sağlık durumunu herhangi bir devlet hastanesinden aldığı 'h sınıfı sürücü belgesi alabilir' raporu ile belgelendirdikten sonra sürücü kursuna başvururak engelli haline özel aracına göre kayıt olur..Özürlü ehliyeti alan kişi durumuna uygun araç kullanılır.Diğer ehliyet sınıflarından farkı yaş şartı 17 dir. Test sınavında motor dersinden muaf tutulmuştur.

Engelliler için gerekli elden kumandalı, özel aparatlı, otomatik aracımız mevcuttur.

Eğitim süresi 5 haftadır.
12 saat ilkyardım dersi, 35 saat trafik ve çevre bilgisi ile 16 saat direksiyon eğitimi alır.
Kursiyerin durumuna göre uygun araçla direksiyon dersi alır. Kursumuzda engelliler için özel tertibatlı araç Hundai Getz elden kumandalı ve otomatik vitesdir. Her kursta bulunmaz.
Sınavlarda 50 trafik ve 30 ilk yardım sorusu sorulur.
Yalnızca kendi sınıfındaki araçları kullanır.
Yaş şartı 17dir.
Yurt dışından araba getirmek için gerekli bilgileri Engelliler.Biz: Herkes için fırsat eşitliği... yada AnaSayfa*-*Türkiye Sakatlar Derneği web sitelerinden öğrenebilirsiniz.

Daha ayrınlılı bilgi için Çetinler Sürücü Kursu ve Operatörlük kursu ile temasa geçiniz.

Bize ulaşın
0216 492 63 10 / 11

Üsküdar sürücü kursu, ümraniye ehliyet kursları, iÅŸ makineleri kursu
Çetinler Sürücü Kursu -İş Makinaları Kursu Üsküdar
Anasayfa*-*Çetinler Operatör ve Sürücü Kursu
Anasayfa*-*Sürücü Ehliyet Kursu
www.cetinlersurucukursu.com
www.ilerisurus.com
www.forkliftkursu.com
www.test-sitesi.com
www.ismakinasi.org
www.vinckursu.com