Çetinler Sürücü ve Operator Kursu  

Geri git   Çetinler Sürücü ve Operator Kursu > SÜRÜCÜ KURSU EHLİYET ÇEŞİTLERİ > B EHLİYET

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03-11-2008, 04:51 PM
çetinler
Guest

Exclamation B sınıfı ehliyet, b sürücü ehliyeti, b-e,otomobil ehliyeti, araç ehliyeti online test

B sınıfı ehliyet sürücü belgesi (ehliyet)
B sınıfı ehliyet ile otomobil, traktör, kamyonet ve minibüs(*) kullanılır.

(*)Yeni yasa ile B sınıfı ehliyet ile minübüs kullanlamayacaktır. Stajer ehliyet yasası ile şu an A2 ehliyet ile kullanılan ATV motolar B1 ehliyeti ile kullanılabilecek ve B ehliyeti B1 ehliyetini kapsayacaktır.

B ehliyet için yaş şartı 18 dir. 18 yaşında olan kişiler 19 yaşından bir gün alınca B ehliyet için kayıt olabilir. B ehliyet için direksiyon sınavına otomobil ile giriliyor. Eğitim durumu en az ilkokul olmalıdır. İlkokul diplomanız yoksa Halk eğitimlerden 2.Kademe eğitim belgesi alabilirsiniz.

Eğitim süresi 5 haftadır.
12 saat ilkyardım,16 saat motor ve araç tekniği bilgisi,35 saat trafik ve çevre bilgisi dersi ile 20 saaat direksiyon eğitimi alır.
Sınavlarda 50 trafik,40 motor ve 30 ilk yardım sorusu sorulur.
B sınıfı sürücü belgesi ile traktör, kamyonet, münibüs, otomobil kullanılır.
Yaş şartı 18.
Daha ayrınlılı bilgi için Çetinler Sürücü Kursu ve Operatörlük kursu ile temasa geçiniz.

Bize ulaşın
0216 492 63 10 / 11

sürücü kursu üsküdar forklift belgesi src kursu ümraniye ehliyet kurslari operator belgesi
Üsküdar sürücü kursu, ümraniye ehliyet kursları, is makineleri kursu
Çetinler Sürücü Kursu -is Makinalari Kursu Üsküdar
Anasayfa*-*Çetinler Operatör ve Sürücü Kursu
Anasayfa*-*Sürücü Ehliyet Kursu
www.ilerisurus.com
www.forkliftkursu.com
www.test-sitesi.com
www.ismakinasi.org
www.vinckursu.com

Tags
araba ehliyeti, araba kursu için test, araba sürücü kursu, araç ehliyeti, araç sürücü kursu, b den e ye geçme, b ehliyet, b ehliyet motor testi, b ehliyet trafik testi, b grubu ehliyet ne kullanır?, b sürücü belgesi, b sınıfı ehliyet, b sınıfı ehliyet hangi derse sınava girer, b sınıfı sürücü belgesi, b ısnıfı ehliyet, ehlihyet test sitesi, ehliyet belgesi, ehliyet sınav sonuçları, ehliyet sınav soruları, ehliyet sınav yerleri, ehliyet test, kamyonet ehliyeti, minübüs ehliyeti, otomobil ehliyeti, sürücü belgeleri çeşitleri, sürücü belgesi, sürücü ehliyeti, sürücü kursu ehliyeti, sürücü testi

Seçenekler
Stil